Esküvő a Phaedrában

Kedves Jegyespár!

Ha elhatároztátok magatokat, hogy életetek legcsodásabb kalandjára indultok, nálunk a legjobb helyen jártok. A lánykéréstől az esküvőig hosszú út vezet, amelyen mi nem csak elindulni segítünk, de akár az egész utat bejárjuk veletek… miután kiválasztottátok az időpontot, megkezdődhet a részletek kidolgozása és a lakodalom megszervezése. A helyszínfoglalás, a vendéglista összeállítása, a meghívó eltervezése és legyártása, a dekoráció-és a menüsor leegyeztetése, a ceremónia mester és zenekar kiválasztása, ültetés megtervezése… És még hosszú lenne folytatni a sort.

Miért a Phaedra?

  • Kiváló elhelyezkedés: a belváros szívében, csupán néhány percnyire a Polgármesteri Hivataltól
  • Impozáns, a századelő hangulatát idéző épület, tágas, belső terekkel, akár 300 fő befogadására alkalmas nagy teremmel, a szűkebb körű lakodalmakhoz 50 fős kisteremmel
  • Kiváló technikai felszereltség: hang-és fénytechnika, projektor, vetítővászon
  • Klimatizált termek, hogy minden évszakban olyan idő legyen, amilyet szeretnétek
  • Teljes körű esküvőszervezés: a meghívótól a zenekaron és vőfélyen át a dekorációig
  • Helyben készített hagyományos és különleges ételek friss alapanyagokból

Esküvő szervezés

Napjainkban ezzel már külön szakemberek, cégek, vállalkozások foglalkoznak, ahogyan mi is. Nálunk nem csak a helyszínt, de akár a ti és a szüleitek igényeire és pénztárcájára szabva a teljes körű szervezést és lebonyolítást is megkaphatjátok a meghívótól egészen a vacsoráig. Nagy hangsúlyt fektetünk rá és gondosan ügyelünk arra, hogy ezen a napon minden tökéletes legyen. Ma már számos esküvő-és rendezvényszervező cég kínálja szolgáltatásait, de íme néhány érv, ami amellett szól, hogy nálunk töltsétek el életetek egyik legboldogabb napját.

Ajánlatkérés

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

DR. PINGNÉ KUPKAI ÉVA
+36 30 577 8759
RENDEZVENY@PHAEDRA.HU

PHAEDRA RENDEZVÉNYKÖZPONT
5600 BÉKÉSCSABA, IRÁNYI UTCA 10.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

DR. PINGNÉ KUPKAI ÉVA
+36 30 577 8759
RENDEZVENY@PHAEDRA.HU

PHAEDRA RENDEZVÉNYKÖZPONT
5600 BÉKÉSCSABA, IRÁNYI UTCA 10.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ